November 15, 2015

Mancare de post

In perioada postului Craciunului veti putea gasi in fiecare locatie Super Mamma cateva preparate de post gustoase si proaspat pregatite pentru clientii nostri.
La Super Mamma Ratiu veti gasi urmatoarele preparate: ciorba de fasole boabe, ciorba de legume, cartofi taranesti, cartofi prajiti, ghiveci de legume, pilaf de orez, iahnie de fasole, varza calita, mazare, mamaliguta, ciuperci la cuptor, salata de cruditati, pizza de post, shaorma cu legume.
La Super Mamma Dumbravii, preparatele de post sunt urmatoarele: ciorba de fasole boabe, ciorba de legume, cartofi taranesti, cartofi prajiti, ghiveci de legume, pilaf de orez, iahnie de fasole, varza calita, mazare, ciuperci la cuptor, orez cu legume, orez picant, bambus cu legume, bagheta de post, salata de cruditati, shaorma cu legume.
La Super Mamma Parc Astra veti putea gasi pizza de post, bagheta de post, salata de cruditati si shaorma cu legume.
La Super Mamma Balcescu: ciorba de legume, cartofi taranesti, cartofi prajiti, ghiveci de legume, pilaf de orez, iahnie de fasole, varza calita, ciuperci la cuptor, salata de cruditati, orez cu legume, bagheta de post, shaorma cu legume.
La Super Mamma Semaforului: ciorba de legume, pilaf de orez, mazare, bagheta de post, salata de cruditati, shaorma cu legume.

Pofta buna!